Voed jezelf eens op.

4 jaar is onze Raketman. Hij is de vleesgeworden Witte van Zichem. Een superlief manneke met een gouden hart maar hij zit verdikke vol varkensstreken. Hij is de derde van onze drie musketiers maar hij telt ook voor drie. Tegenwoordig helpt hij ons al in zijn eigen opvoeding. Ik heb dat vandaag met enige fierheid kunnen vaststellen 🙂

Terwijl ik de vaatwasser aan het vullen ben, speelt Triple Trouble binnen zonder bloedvergieten. Als ik terug binnen kom, zie ik Raketman in de gang op de onderste trede van de trap zitten. Tiens. Daar zit hij normaal alleen maar als hij gestraft is. In de living zitten broer en zus rustig te keuvelen. Ik informeer even waarom Raketman in de gang zit. Vanuit de gang hoor ik plots:

‘Ja màà mama, ikat Heleen pijn etààn en da mag ni dut dan hàà ik in te hàng titte!’

Ik kon een glimlach niet onderdrukken 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *