Gebaseerd op waargebeurde feiten.

Af en toe heb ik last van hukselende vingers. Ik weet nooit wanneer het me zal overvallen maar dan beginnen mijn handen zodanig te kriebelen dat ik wel moet schrijven. En dat kan over allerlei dingen gaan hè: iets wat ik zie, hoor, beleef, voel, lees, … Het moet er allemaal aan geloven. Welke factoren zijn triggers van dat proces? De Wederhelft, mijn hoofdberoep, mijn bijberoep, De Koters (drie stuks), de dolgedraaide katten des huizes, mijn  wensen en verzuchtingen, ja zelfs de actualiteit en andere moeilijke woorden.

Vind je dat ik je reinste onzin schrijf? Laat me dat dan even weten of klik weg. Heb ik je beledigd? Vertel me dat zeker want ik wil hier niet te veel blauw geschopte schenen op mijn geweten hebben. Oh ja, ik ben een copywriter maar pin me daar niet op vast. Deze blog is alleen maar mijn uitlaatklep. Hier kan ik mijn ei kwijt voor de zot die het wil lezen. Deze blog heeft dus niks te maken met mijn professionele activiteiten. Dan had ie wel een andere naam gekregen.

An

4 thoughts on “Gebaseerd op waargebeurde feiten.

  1. Eindelijk zet je de stap … deze zat er al lang aan te komen !
    Moest je de blog ooit toch meer willen linken met de andere activiteiten dan is Wad!st? wellicht een goede naam 😉
    Succes ermee … wij zullen met plezier je schrijfsels komen lezen !

  2. we kunnen maar juist hopen dat je nog meer last gaat hebben van hukselende vingers :-))) de manier waarop jij schrijft bezorgt zelfs de meest gedresseerde azijnpisser een glimlach op het verdroogde gelaat, dus laat je vooral gaan!!!! :-))))))

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *