Als een goed huisvader…

Vorige week zetten wij ons huis te koop. Wij hebben een knap huis. Echt, ik woon hier dolgraag. Dit jaar hadden wij enkele renovatiewerkzaamheden gepland. De grootste daarvan waren de afwerking van de buitentrap naar de voordeur en de renovatie van de voorgevel. Enkele weken geleden werd de trap onder handen genomen. Er kwam een mooie tegel op, er kwamen plintjes tegen en het geheel werd netjes afgewerkt. Wij blij.

Toen kochten we een ander huis. Wat doe je anders tijdens de solden hè… Veel mensen zouden dan geen energie meer stoppen in hun huidige woonst en zich focussen op hun nieuwe nest. Wij kunnen dat niet. Wij willen dat dit huisje in orde is en blijft zodat de toekomstige eigenaar er even graag zal wonen als wijzelf. Dus wij hielden woord.

Afgelopen week ging de aannemer aan de slag. De crepie werd hersteld, enkele andere prulletjes werden afgewerkt en de voorgevel kreeg 2 likjes waterafstotende verf. De crepie kan nu dus tegen een stootje. Hier hangt namelijk een minerale crepie tegen de gevel en die bleek niet echt bestand tegen Belgisch weer en Belgische winters. Her en der waren lelijke vlekken en barsten zichtbaar. Nu dus niet meer. Volgens de buren is het uitzicht een hele verbetering en we kunnen hen eerlijk gezegd geen ongelijk geven.

Oordeelt u zelf maar…

IMG_0276

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *