Uit het dagboek van Gonzo

Grmpf mopper blaas zucht!!!!!

Hij en Zij zijn hier al maanden het kot op stelten aan het zetten. Ik ben begot helemaal mijn kluts kwijt. Waar normaal een muur is, is nu niks meer. Het vasttapijt dat mijn poezelige voetjes voor eelt behoedde is weg, nu ligt er iets grijs dat vooral heel stoffig is. Ik denk dat Ze het Chappi noemt.

Rinkaaneen loopt hier vreemd volk door huis en Ze lijken dat allemaal maar normaal te vinden. Die gasten maken wel kabaal en stof hè! Zo kan ik niet slapen!!!! Mijn 2 krabpalen: weg. Mijn salon: weg. Het schoteltje waar mijn etensbakje normaal op staat: weg. De kast waar mijn brokjes in zitten: WEG!!!!!

Noodgedwongen kampeer ik op Hun bed. Allez ja, ik vind dat  ik geen andere opties heb. Welke kat gaat nu in hemelsnaam in een ordinaire kattenmand liggen pitten? Op de grond dan nog?!

Het Kind lijkt me te begrijpen. Het komt ‘s avonds altijd even bij me zitten en aait me. Het kijkt me begrijpend aan en slaat wartaal uit. Da’s nu al 2 avonden op rij dat Het Kind denkt me te kunnen troosten met zijn tablet. Het zoekt dan poezenfilmpjes waarop Zij snel zegt ‘gebruik als zoekterm maar kattenfilmpjes in plaats van filmpjes van poezen‘.

Het Kind dwingt me dan te kijken naar horrorfilms: katten in bad, katten in de douche, katten die geborsteld worden, katten en stofzuigers, … Al 2 nachten heb ik de ene nachtmerrie na de andere! Laat dit alsjeblieft snel stoppen!!!

IMG_20160126_194607

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *