Ieder zijn talent

Vanochtend bracht ik Triple Trouble naar de speelpleinwerking. Onderweg genoten we van een azuurblauwe hemel en 25°C en dat om 8u30 ‘s ochtends! Er waren 3 mini’s in hun nopjes en helemaal klaar voor een dagje buiten ravotten in de schaduw en los gehen met water.

Toen ik terug naar de auto wandelde, stonden ze samen bovenop een (hoge) berg zand. Natuurlijk hoor je dan: ‘Mama, mama, kijk hè, ik ga laten zien wat ik al kan!’ De oudste sprong gezwind van de zandberg naar beneden en maakte een perfecte landing op de begane grond.

Dochterlief kwam na enkele radslagmoves ook sierlijk terecht op de begane grond.

De kleinste, mijn Raketman, stond vol spanning te wachten om zijn truukje te laten zien. Met een glimlach van oor tot oor liet hij zich vallen en rolde al hortend en stotend naar beneden. Hij landde ergens ver uit de buurt van broer en zus en had er duidelijk plezier in. Op de achtergrond hoorde ik de monitoren gniffelen. Ik stak mijn duim op en zei dat hij dat keigoed gedaan had.

De wasmachine staat paraat tegen dat ze met zijn drietjes thuis komen straks 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *