De 5 G’s

Ik volg met veel interesse deze blog. Het brein achter efficado is Joeri Billast: een jonge ondernemer met een plan. En met talent. Zijn verstand zit trouwens ook niet in zijn achterzak. Hij betaalt me trouwens niet om hem hier te bestoefen 😉 Enkele maanden geleden contacteerde hij me omdat hij met een project bezig was. Ik mocht met hem samenwerken. Op zich is dat niks speciaals maar voor mij was dat een erg aangename samenwerking.

Joeri en ik blijken veel met elkaar gemeen te hebben. We hebben allebei een gezin, een carrière (ik heb er eigenlijk meerdere), een passie voor netwerken, een doel voor ogen én we hebben nog tijd voor een hobby. Geregeld krijg ik, net als hij, van mensen de vraag wanneer ik slaap en hoeveel uren een dag in mijn tijdsbeleving telt. Wel: ook voor mij zijn er 24 uren in een dag. Minstens 7 uren daarvan breng ik door in mijn bed. Omdat een goede nachtrust belangrijk is. De andere 17 uren worden telkens zo efficiënt mogelijk ingevuld.

Al doende leert men. Niet alleen op school maar altijd en overal. Gaandeweg leerde ik efficiënt werken. Efficiënt leven. Ik probeer dat ook mijn kinders bij te brengen, hoe klein ze ook zijn. Wie de blog van efficado volgt en het e-book van Joeri leest, kan zich ook bekwamen in deze discipline.

Vandaag vond ik in de brievenbus een dikke, bruine enveloppe van efficado. Ze bevatte dit:

IMG_0346

 

Om uw brein wat uit te dagen, heb ik de foto op deze manier gepost 🙂 Uit dit boek leid ik af dat Joeri zijn skills van geen vreemden heeft. Ik wil hem graag bedanken voor deze leuke attentie. Dit boek zal van de eerste tot de laatste letter door mijn eigenste stel ogen gescand en gearchiveerd worden. Wie op zoek is naar tips en tricks om efficiënter door het leven te gaan, kan ik ten zeerste een bezoekje aan de website van efficado aanraden. Of kom eens bij mij op  de koffie, misschien kan ik je wel wat nuttige tips geven 😉

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *