Verjaardagsfeestje

Deze maand wordt mijn eerstgeborene 7 jaar. Zijn soulmate verjaart 3 weken voor hem. Meestal krijgen ze een gemeenschappelijk feestje om dat te vieren. Zo ook dit jaar. Door omstandigheden kozen we niet voor een binnenspeeltuin maar organiseerden we alles intern. In het huis van mijn soulmate die toevallig de mama is van Robins soulmate 🙂

Gans de week hebben we kaarsjes gebrand en gebeden alsof ons leven op het spel stond. We hadden het beter niet gedaan want het heeft geregend… tot het feestje gedaan was. Toen kwam de zon er door en werden we getrakteerd op een prachtige regenboog!

Het thema van dit jaar was back to basics. We zorgden voor wat gezonde snacks, wat vettigheid (chips en toestanden) en een echte spinnentaart. Met fopkaarsjes. En Kidibul waar echt vuurwerk uit kwam! En liters sap en limonade! En wat bleek?

De kinderen hadden het zo druk met zich rot te amuseren dat ze amper de tijd namen om te snoepen of eens te komen drinken. 3 u lang stond het huis op stelten, zowel buiten als binnen. Toen alle gasten naar huis waren, de ene al meer perte totale dan de andere, bestelden we pizza’s om samen een leuke dag af te sluiten. Onze pagadders smulden dat het een lieve lust was en maakten zich nadien uit de voeten. Ha ja, er moest daar nog gespeeld worden hè!

Bij thuiskomst keken ze nog even naar de regenboog. De oudste kwam nog even flodderen om dank u te zeggen. Daarna was het tijd voor de bedshow. Boven werd het maar niet stil terwijl ze hoorden te slapen. Stilletjes sloop ik de trap op… en hoorde hen vlijtig hun gedichtjes voor moederdag oefenen. Ik denk dat ze een leuke dag gehad hebben vandaag 🙂

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *