Verfraai uw lichaam

Juwelen zijn wel en niet aan mij besteed. Ik draag bijvoorbeeld heel graag oorbellen. Mijn lichaam is echter pas tevreden als het echte witgouden exemplaren zijn. Ga ik voor minder dan protesteren mijn oorlelletjes met bloed en etter. Ook als ik anti-allergische oorbellen probeer. Tof tof tof. Dit jaar heb ik nog eens een paar oorbelletjes gekocht om mezelf te belonen voor het harde werk dat ik voor enkele projecten voor de zaak leverde. Met de goudprijzen van tegenwoordig is dat een incentive om u tegen te zeggen.

Deze maand bezocht ik samen met Het Gezin Kunstkaai in Diest. Dat is een alternatieve kunstmarkt waar vrouwen spontaan in zwijm vallen bij het zien van al dat moois. Ik keek er mijn ogen uit op de vele handgemaakte accessoires, juwelen, enz. Het was zelfs De Wederhelft opgevallen. Zilveren juwelen kunnen me niet bekoren. Die dingen veranderen bij mij na een tijdje van mooi juweel naar zwarte rommel.

Toch kon ik het niet laten om enkele zilveren ringen eens wat aandachtiger te bestuderen. Ik mocht er eentje uitkiezen van mijn halve trouwboek. Ikke blij 🙂 Met de hulp van de kroost koos ik een mooi exemplaar uit. Advies over het bewaren en onderhoud kreeg ik er gratis bij. De ring moest nog wel op maat gemaakt worden. Vandaag werd mijn uniek stuk geleverd. Want dat heb je wel op van die speciale markten: je vindt er enorm veel speciallekes van de hand van mensen die hun hart in hun hobby of bijberoep leggen. Zij doen niet aan massaproductie. Koop je iets bij hen, dan ben je er zeker van dat je iets speciaals hebt dat je nergens anders nog zal vinden. Zulk ondernemerschap moet aangemoedigd worden!

Morgen kan ik dus met den deze gaan stoefen op het werk 🙂

IMG_0511

 

 

One thought on “Verfraai uw lichaam

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *