Stijlicoon

De beste beslissing die ik ooit nam voor mijn project ‘Vervrouwelijking’, was het advies van mijn oudste vragen bij het shoppen. 6 jaar is hij nu. Eerlijker reacties in het pashokje krijg je nergens anders. Hij weet ook goed kledij te kiezen die ik vlot kan combineren met andere spullen die thuis al in de kleerkast hangen.

Vandaag heb ik hem voor mij alleen want broer en zus zitten in de vakantie-opvang. De gelegenheid maakt de dief dus ik kidnapte hem richting Gouden Kruispunt. Een half uurtje later was ik 2 paar schoenen en wat kledij rijker. Telkens ik een outfit draag die hij hielp kiezen, krijg ik complimentjes van anderen. Mijn hart smolt toen hij zei ‘Zeg mama, die schoenen die je nu gekocht hebt, die passen heel mooi bij dat rokje met die bloem (Desigual) waar jij zo mooi mee bent!’ Wat kan een vrouw zich nog meer wensen šŸ™‚

Mijn kleine Jani Kazaltzis kan buiten de schooluren gehuurd worden. Zijn tarief is een pannenkoek en een Fristi per 2 uur. Mijn commissieloon als manager bestaat uit een waardebon van een boetiek voor vrouwen van zijn keuze.

 

IMG_0631

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *