VTM Koken inspireerde me tot dit experiment. Dochterlief en ik beleefden er plezier aan en het was nog eetbaar ook.
Benodigdheden:
1 vel bladerdeeg
een pot Nutella
kaneelpoeder
1 banaan
1 eigeel en een scheutje melk, losgeklopt in een kommetje
3 koffielepels bloemsuiker en 2 koffielepels water, losgeklopt in een ander kommetje
Werkwijze:
Zet uw kind aan het werk. Bestrijk het bladerdeeg met Nutella. Opletten dat er niet te veel in de mond verdwijnt, de pot hoeft echt niet helemaal leeg.
Licht bestrooien met kaneel.
De banaan flinterdun snijden en op de Nutella schikken.
Het boeltje oprollen. Vervolgens in reepjes snijden.
Die rolletjes haal je door het mengsel van eigeel en melk.
20 à 25 minuten in de oven op 175°.
Na het bakken bedruppelen met het suikerwater.
Ook lekker in de brooddoos…