Parfum kopen doe je zo

Jarenlang kocht ik parfum bij Ici Paris XL. ‘Ah ja natuurlijk’, hoor ik u denken, ‘want die zijn keigoedkoop’! Net als Planet Parfum en andere ketens. Wel, een nieuwe wereld is voor mij open gegaan de afgelopen maanden. In de aanloop naar de feestdagen was ik op zoek naar een goeie handcrème voor mannen. Ici Paris XL kon me niet verder helpen volgens de verkoopster die ik vastklampte.

Ik besloot mijn kans te wagen bij Beauty parfumerie Gisèle, al enkele decennia een gevestigde waarde in Diest. Geen 5 minuten later was ik gesteld. Tijdens enkele andere bezoekjes werd ik ook telkens zeer goed verder geholpen. Men nam daar de tijd om me grondig te adviseren zodat ik zeker met de juiste producten naar buiten wandelde. Zo ook vandaag toen ik op jacht was naar een nieuw parfum.

In één zin zei ik wat voor genre parfum ik normaal altijd draag. Ik ben een mens van weinig woorden en dat geldt al zeker als ik gehaast ben: de dochter moest gaan dansen dus ik had maar een kwartiertje de tijd. Zaakvoerder Francis wist meteen welke flesjes hij uit zijn kast moest toveren. Geduldig liet hij me staaltjes ruiken en ondertussen had hij ook wat aandacht voor de dochter die het allemaal erg fascinerend vond. De geurtjes die me het meest bevielen, werden vervolgens op mijn huid aangebracht. Eerst even de neus terug op nul zetten door een lijntje Rombouts te snuiven. Daarna wist ik meteen welk geurtje het mijne zou worden.

Ik betaalde met plezier het bedrag dat ik bij Ici Paris XL betaald zou hebben en wandelde buiten met een zak vol staaltjes voor mij en voor De Wederhelft en natuurlijk: dit

peats

Wat mij betreft hebben ze er daar een vaste klant bij. Ze gaan mee met hun tijd, beschouwen hun klanten niet als een nummer, adviseren correct en to-the-point en ze proberen je niks anders aan te smeren. Da’s een service die ik bij Ici Paris XL minder terug vind. En ook: ze hebben een heel leuke pagina op Facebook waar ze je vragen snel en volledig beantwoorden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *