Bouw en reno

Voor de leken: reno staat voor renovatie. Omdat De Wederheflt en ik zo van allebei een beetje gaan doen, besloten we eens een kijkje te nemen in Antwerp Expo. Kwestie van wat ideetjes en offertes te verzamelen. We zijn van plan om de helft van ons huis te slopen en er een nieuwbouw neer te poten. De andere helft gaan we gewoon opfrissen en moderniseren. Het dossier is ingediend bij ons stadsbestuur. We hopen dat de nodige vergunningen niet te lang op zich laten wachten.

Antwerp Expo dus. Véél standhouders, véél vertegenwoordigers en véél licht agressieve verkooptechnieken. Toen we er weer buiten wandelden, waren we 10 kilogram oud papier rijker. Mààr het moet gezegd: we kregen veel info die we kunnen gebruiken. Nu weten we bijvoorbeeld dat we in de badkamer beter geen gietvloer voorzien zoals we eerst van plan waren. Dat blijkt niet compatibel te zijn met een sauna. De korrelvloer die we beneden willen, valt dan weer beter mee van prijs dan we inschatten. Ook over de zelfbouwpakketten voor elektriciteit en sanitair informeerden we ons uitgebreid.

Terwijl De Wederhelft zich concentreerde op zonneboilers, zelfbouwpakketten en technische prul, koos ik alvast een keuken en en badkamer. k heb daar een prachtige inloopdouche gezien, helemaal in het zwart en afgewerkt met zwart glas. Prachtig! Dat geeft je bovendien niet het gevoel dat je in de vitrine staat terwijl je aan het douchen bent. Voor de keuken zag ik meer knappe dingen dan goed voor me. Kookeilandjes in alle kleuren en formaten, toestellen van SMEG, fancy snufjes, enz.

Hier en daar werden onze gegevens genoteerd. Iets doet me vermoeden dat we de komende weken aardig gestalkt zullen worden voor vrijblijvende afspraken en plaatsbezoeken…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *