Als de kat van huis is…

De Wederhelft laat vandaag nog eens zijn goed hart zien. Hij zet zich in als vrijwilliger voor d’Event, dat zijn de mannen achter Luna Festa, The Hills indoor en Dance 2 the summer. Voor hem zijn dat lange werkdagen en nog langere nachten maar hij doet het graag dus ik laat hem rustig doen. Iedereen heeft een hobby nodig. Doorheen de jaren ben ik dat voor mezelf ook erg gaan appreciĆ«ren. Want als hij niet thuis is, ben ik baas over de kookpotten, de afstandsbediening en de badkamer!

Met andere woorden: vandaag aten we quiche. Als hij het woord nog maar hoort, slaat hij al groen uit. Ik heb me zo vet als een varken gevreten. Da’s niet moeilijk met quiche want dat zit vol room en eieren. De Dochter wilde mijn voorbeeld volgen. Resultaat: een kwartiertje na de maaltijd lag haar portie quiche onverteerd op onze mooie stenen vloer. Ik heb haar er niet met haar neus door gewreven šŸ˜‰

Traditioneel is er tijdens het weekend niks het bekijken waard op tv. Perfect! Zo kan ik wat kijkachterstand van opgenomen programma’s inhalen wanneer de kroost in bed ligt. Vanavond staat er Bones op het programma. Niks zo smakelijk bij mijn chocoladepudding als een lijk in staat van ontbinding.

Als ik niet in slaap val in de zetel, beloon ik mezelf nog met de geneugten van een bloedheet bad. De eerstegraads brandwonden die dat oplevert, laat ik genezen in bed terwijl Mark Eyskens op mijn schoot ligt. Zijn laatste nieuwe boek althans. Ah quality-time, iedereen moet daar voor zichzelf wat tijd voor maken…

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *