Speelpleinwerking

Triple Trouble ging vandaag voor het eerst naar speelpleinwerking Dassenaarde. Ze waren erg nieuwsgierig naar het grote onbekende. We vertelden hen dat ze daar heerlijk buiten kunnen ravotten. Dat er juffen zijn zoals in de buitenschoolse kinderopvang. Dat ze daar leuke dingen doen zoals bij de scouts. Fris en vrolijk vertrokken ze vanochtend op missie. Men heeft me verteld dat Dassenaarde een soort van trainingscentrum is voor monitoren. Een goedgeluimde monitrice vertelde me vanochtend dat er dagelijks gemiddeld 100 (!) kindjes komen spelen in Dassenaarde.

De ganse dag hield ik op het werk angstvallig mijn gsm in de gaten. ‘Hopelijk valt Raketman niet uit een boom.’ ‘Hopelijk sukkelt Miss H door haar soepele gewrichten niet in het gips.’ ‘Hopelijk vindt onze oudste er zijn draai een beetje.’

Na het werk reed ik naar de heilige grond: Dassenaarde. De kroost beleefde er een superleuke dag. Ze waren laaiend enthousiast en willen er nog supermegavaak naartoe gaan! Eens in de auto waren de batterijtjes leeg en kwam er niet veel meer uit mijn kinders. Thuis vlogen ze beurtelings naar de douche zodat ze er terug een beetje blank uitzagen. 3 tevreden snoetjes nestelden zich bij me in de zetel. En dat voor 3 euro per kind per dag (inclusief een tas soep ‘s middags).

Respect mannekes, echt waar! Chapeau voor het werk dat jullie verrichten daar in Dassenaarde!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *