Renovatie: update

Sinds de vorige update onderging ons huis een ware metamorfose: het evolueerde van een woonhuis naar een werf naar iets wat op een huis lijkt. De vloer werd uitgebroken in de living en de eetkamer. Onder de vloer en het bouwafval bleek nog een vloer te zitten…

IMG_20150708_173604

Na het bouwverlof werd in deze ruimte een dikke laag gewapend beton gestort. Daar komt nog isolatie op, chape en een korrelvloer.

De aannemer is na anderhalve week bijna klaar met zijn werkzaamheden: muren uitbreken, andere muren opmetselen, grond- en rioleringswerken, enz. De stookolietank werd gereinigd en verwijderd. Een regenton en septische put zitten nu op die plaats in de grond.

P1000464 P1000449

Vandaag startte Kwadro met het vervangen van het buitenschrijnwerk. Dat gaat behoorlijk vlot vooruit. Die gasten werken ook vrij proper. Net zoals onze aannemer trouwens, hem bevelen we sterk aan voor wie bouw- of verbouwplannen heeft.

Tussen al dat gewroet en gewoel ploetert De Wederhelft verder met het vernieuwen van sanitair, elektriciteit en het voorzien van ventilatie.

P1000439 P1000427

Kort samengevat: onze dagen zijn te kort, onze nachten ook šŸ˜‰

 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *