Hoe word ik een fashionista in elfendertig lessen?

Ik ben altijd zo een beetje een kwajongen geweest. Dat uitte zich lange tijd in mijn kleerkast. Rokjes of kleedjes vonden er de weg niet naartoe. Tot ik mijn hormonenspiegel helemaal zot maakte met enkele zwangerschappen. Misschien al wat eerder, ik weet het eigenlijk niet zo goed meer. Ik besloot het project ‘Vervrouwelijking’ in het leven te roepen.

Voor de duidelijkheid: dit project slaat enkel op mijn kledingstijl. De rest van ondergetekende vervrouwelijken, is onbegonnen werk. Als u daar anders over denkt dan mag u eens een avond met mij op stap gaan. Anyway… Ik begon rokjes en kleedjes en van die toestanden te kopen. Niks fancy en niet te veel tralala er aan. Kleine stapjes An, kleine stapjes.

Ik keek en zag dat het goed was. Dus ik kocht nog meer rokjes en kleedjes. Zelfs vrouwelijke bloesjes trokken mijn aandacht. Het feit dat ik een dochter op de wereld zette, heeft hier een belangrijke rol in gespeeld. Voor haar slaag ik er in een leuke outfit samen te stellen en knappe koopjes op de kop te tikken. Miss H komt altijd ferm voor de dag. Dan moet het voor mezelf toch ook eens wat beter gaan lukken hè. Dus sinds zij er is, heb ik project Vervrouwelijking een versnelling hoger geschakeld. Zoals het een drukbezette fashionista betaamt, koop ik geregeld online. Meestal met de kredietkaart van de wederhelft, dat maakt het wat gemakkelijker 🙂

Onlangs was het weer zover. Op Vente-Exclusive ontdekte ik Savage Culture. Het merk doet me sterk denken aan één van mijn favorieten: Desigual. Ik bestelde prompt enkele leuke dingetjes om uit te proberen. Vandaag werden ze geleverd… Het zijn prachtige items! Kleurrijk en veel frulletjes en franjes en heel de santeboetiek! En toen kwam de maar… Ik kon me niet meer herinneren of ik die spullen nu moet dragen als kleedje met een legging er onder of dat het truien zijn of dat het zo iets is wat er tussen in moet zweven. Gedver toch.

Dan maar even te rade gaan bij Google. Die maakt me niet veel wijzer. Op de website van het merk kan ik één van de bestelde items traceren en vaststellen dat het een chemisier is. Het andere blijft me een raadsel. Ik ga er me het hoofd niet over breken: het wordt voor mij een rolkraagtrui of hoe dat officieel ook mag heten.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *