Mobiel bereikbaar zijn in Molenstede

Sinds onze verhuis weten we dat Molenstede niet alleen een uiterst mooie deelgemeente is van Diest, het blijkt ook een mobiel hellhole te zijn. Vrij snel na onze verhuis zagen we ons genoodzaakt opnieuw een vaste telefoonlijn in huis te halen. Geen enkele provider biedt namelijk een fatsoenlijke dekking voor gsm/smartphone in onze buurt.

Vorige week werd aangekondigd dat onze telefoon, internet en tv een dagje vrij kregen wegens De Grote Netwerf. Geen probleem, alle begrip daarvoor zelfs. ‘s Avonds werkten telefoon, internet en tv nog niet. Uiteindelijk heeft het 4,5 dagen geduurd eer we terug verbonden waren met de buitenwereld.  Gelukkig is er in die periode niks ernstigs gebeurd, we zouden geen kat kunnen bereiken.

Dus beste buren: we waren de afgelopen dagen niet aan het pendelen in onze tuin. We waren ook geen lichtmetingen aan het doen. We zochten gewoon een plekje waar we toch een klein beetje ontvangst hadden op onze smartphone op momenten dat we iemand moesten bereiken. Andere telefoontjes en zo gebeurden tijdens het winkelen, op een parking onderweg, op café en elke andere plaats waar we on air geraakten 🙂

Bij deze een warme oproep aan Proximus en co om de inwoners van Molenstede toch ook een beetje bereikbaarheid te gunnen. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *